«Реал» (Іспанія, Мадрид) — «Челсі» (Англія, Лондон). 1:1. Голи: Пулішич, 14, Бензема, 29.

«Реал»: Куртуа, Мілітао, Варан, Начо, Каземіро, Модрич, Кроос, Карвагаль (Одріосола, 77), Марсело (Асенсіо, 77), Бензема (Родріго, 90+2), Жуніор (Азар, 66). Тренер — Зінедін Зідан.

«Челсі»: Менді, Крістіанссен, Тьяго Сілва, Рюдігер, Канте, Жоржиньйо, Аспілікуета (Джеймс, 66), Чілуелл, Пулішич (Зієш, 66), Вернер (Гаверц, 66), Маунт. Тренер — Томас Тухель.

Рефері — Данні Маккелі (Нідерланди).

Мадрид. «Альфредо Ді Стефано». Без глядачів. 16 градусів. Сильний дощ.

Зрозуміло, що злива створила для команд специфічні умови. Однак вона, на щастя, не зіпсувала поєдинок, який був досить захопливий і цікавий. Гості в дебюті переважали «вершкових» у швидкості, контролювали м’яч. Це, власне, й допомогло лондонцям відкрити рахунок. Вони розіграли стандарт після порушення правил Начо. Штрафний — і Крістіан Пулішич, продемонструвавши дриблінг, відкрив рахунок.

І надалі «Челсі» мав певну перевагу, був жвавішим. Аж раптом «Реал» подав перший кутовий з лівого флангу — і домігся успіху.

М’яч отримав Лука Модрич, закинув його до дальньої бокової стійки. Звідти Каземіро головою зробив передачу ближче до центру карного майданчика. Едер Мілітао продовжив комбінацію, а Карім Бензема (на знімку) прийняв м’яч на груди і другим дотиком ефектним потужним ударом з повороту встановив рівновагу.

До кінця першого тайму гра заспокоїлася. І жодній команді не вдалося забити ще.

Після перерви особливих моментів команди створити не змогли. Активніше діяли гості, але вони надто не ризикували, діяли раціонально. Адже рахунок із забитим у гостях м’ячем їх цілком влаштовував.

На останніх хвилинах «Реал» активно пішов у наступ, намагаючись вирвати перемогу. Але «Челсі» вправно оборонявся.

Матч у відповідь відбудеться 5 травня. Тоді ми й дізнаємося, хто гратиме у фіналі.

Фото realmadrid.com/en