Він став комфортним закладом для проведення тренувань та змагань різних рівнів. Загальна вартість реставрації — 23,5 мільйона гривень, виділених з обласного бюджету.

Стіни будівлі оздобили колони з натурального каменю. В приміщенні встановлено найсучаснішу систему клімат-контролю. Капітальних змін зазнав навіть підвал клубу. У рамках ремонту проведено внутрішні та зовнішні оздоблювальні роботи; реставраційні роботи зі збереженням старовинної ліпнини та укріпленням стін; прокладено внутрішні та зовнішні мережі водопроводу, каналізації, електроосвітлення; змонтовано нові системи опалення, вентиляції, блискавкозахисту, пожежну сигналізацію; здійснено благоустрій території.

Начальник управління молоді та спорту Миколаївської ОДА Віктор Гінкул зазначив: «Тепер ми чекаємо на дозвіл введення будівлі в експлуатацію. Тут щорічно планують проводити понад 90 заходів місцевого, всеукраїнського та міжнародного рівнів».

Нині в клубі тренуються 300 учнів, з вересня їх кількість збільшиться до 500. Вихованці миколаївської школи складають вагому конкуренцію шахістам з усієї України. Отже, реставрація клубу — непересічна подія для миколаївських спортсменів.

Миколаїв.

Фото прес-служби Миколаївської ОДА.