Вакцина надійшла з розрахунком ревакцинації у 28-денний термін для 400 осіб.

Першим отримав щеплення голова Луганської Асоцiацiї організацій осіб з інвалідністю Микола Надулічний. Після вакцинації він зазначив, що почувається добре. За його словами, не треба звертати увагу на всілякі фейки про щеплення, які дехто намагається поширювати. «Щепитися потрібно всім. Тільки так ми зможемо вберегтися від коронавірусу», — наголосив Микола Надулічний. Вакцину отримала і його мама.

На базі КНП «Сєвєродонецький центр первинної медико-санітарної допомоги» також щеплення отримали вчителі, які долучатимуться до проведення ЗНО.

Як поінформував директор закладу Олександр Дегтярьов, в лікарню надійшло 200 доз. Цього тижня мобільні бригади почали виїжджати до мешканців з обмеженими можливостями.

У прес-службі Луганської облдержадміністрації також зазначили, що наразі в регіоні очікується розподіл 4 680 доз вакцини Pfizer виробництва Бельгії. Її отримають мешканці інтернатів та будинків для літніх людей, працівники цих закладів, ДСНС і Держприкордонслужби.

Також в області триває щеплення вакциною Covi- Shield/AstraZeneca виробництва Індії, яка надійшла в кількості 14 300 доз. Нині на Луганщині пройшли вакцинацію 11 880 осіб, зокрема 5 100 військовослужбовців, які беруть участь в Операції об’єднаних сил.

Вакцинацію здійснюють дев’ять мобільних бригад і персонал 62 пунктів щеплень центрів первинної медико-санітарної допомоги міст і районів області.

Луганська область.