ПСЖ (Франція) — «Манчестер Сіті» (Англія). 1:2. Голи: Маркіньос, 15, де Брейне, 64, Магрез, 71.

ПСЖ: Навас, Флоренці, Маркіньос, Кімпембе, Баккер, Гуйє, Паредес (Еррера, 83), Верратті, Ді Марія (Данілу, 80), Неймар, Мбаппе. Тренер — Маурісіо Почеттіно.

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Вокер, Стоунз, Діаш, Кансел (Зінченко, 61), Родрі, Гюндоган, де Брейне, Бернарду Сілва, Магрез, Фоден. Тренер — Госеп Гвардіола.

Вилучено Гуйє (77, пряма червона картка).

Рефері — Фелікс Бриг (Німеччина).

Париж. «Парк де Пренс». Без глядачів. 15 градусів.

Гра господарів у першому таймі була привабливішою, гострішою і настирнішою. Але вони забили тільки раз. Ангель Ді Марія навісив із заробленого ним кутового, і Маркіньос на лінії воротарського, чітко вибравши позицію, потилицею по дузі відправляє м’яч у дальній кут воріт.

Після перерви сталися дивні метаморфози — господарі віддали ініціативу гостям.

Знаковою стала поява на полі Олександра Зінченка (на знімку). Він вийшов на заміну і за кілька хвилин взяв участь в атаці (зробив результативну передачу), котра завершилася влученням Кевіна де Брейне.

Футболісти «МС» пресингували, постійно тримаючи суперника в напруженні. Досить швидко вони забили другий м’яч, який став переможним. Ріяд Магрез зі штрафного з 22 метрів потужним ударом низом відправив м’яч у лівий кут воріт ПСЖ. Кейлор Навас, як і в епізоді з першим голом, і цього разу проспав.

А потім справи парижан стали й зовсім кепські — вони залишилися в меншості. Ідрісса Гуйє грубо збив Ілкая Гюндогана і залишив поле. Француз прямою ногою в підкаті в’їхав футболістові збірної Німеччини в опорну ногу.

Отже, «Сіті» заслуговує на схвальні слова за відмінний другий тайм. До перерви команда Гвардіоли орала в поті чола, хоча гра у неї явно не йшла. Мабуть, гостям поталанило в епізоді з першим голом, але ПСЖ не повинен скаржитися на цей результат. Уся боротьба, природно, ще попереду. Але перед поєдинком у відповідь «Сіті» має вагому перевагу.

Фото mancity.com