Баскетбол. Капітан жіночої збірної України Аліна Ягупова здобула чемпіонський титул турецької Суперліги. Її «Фенербахче» втретє переміг «Галатасарай» у фінальній серії — 71:56.

Наша баскетболістка за 37:30 набрала 18 очок, зробила 5 підбирань, 7 передач, 2 перехоплення.

Цього сезону «Фенербахче» виграв усі матчі турецької Суперліги: 26 у регулярному чемпіонаті та 8 у плей-оф. Це вже 18-й чемпіонський титул «Фенербахче» в турецькій Суперлізі.

Бокс. Британський суперважковаговик Джо Джойс звернувся до чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF Ентоні Джошуа. Джойс залишив коментар до публікації Джошуа, де той закликав володаря поясу WBC Тайсона Ф’юрі швидше домовитися про проведення поєдинку.

Джо поквапив свого співвітчизника, щоб сторони швидше організували бій, адже він хоче битися за тимчасовий титул WBO з Олександром Усиком. «Я теж втомився. Джошуа, поквапся влаштувати бій з Ф’юрі, щоб я міг побити Усика!» — написав Джойс у  Twitter.

***

33-річний боксер Василь Ломаченко (14-2, 10 КО) прилетів до США, де відбудеться його поєдинок із 32-річним японським бійцем Масайосі Накатані (19-1, 13 КО).

Поєдинок Ломаченко — Накатані має відбутися 26 червня в Лас-Вегасі.