Зустрінуться київське «Динамо» (12-разовий і чинний володар призу) та луганська «Зоря».

Це лише другий фінал в історії луганського клубу. 21 травня 2016 року у Львові він зустрівся з «Шахтарем» і поступився — 0:2.

Прогнози на цей поєдинок різні за характером. Більшість віддає перевагу динамівцям, які під потужними вітрилами на чолі з блискучим капітаном Мірчі Луческу долають цей сезон відродження.

Але добре відомо, що кубкові стосунки — особлива історія. Знаємо, як у деяких топових країнах елітний клуб може поступитися команді з четвертого дивізіону. Тому з таким нетерпінням чекаємо на києво-луганське протистояння.

А від майстерності та професіоналізму цієї команди залежить дуже багато. Комітети Української асоціації футболу призначили офіційних осіб на фінальний матч у Тернополі.

Рефері — Юрій Іванов з Макіївки (на знімку), асистенти — Віктор Матяш (Донецьк), Семен Шлончак (Черкаси), четвертий арбітр — Олександр Шандор (Львів), резервний асистент арбітра — Андрій Скрипка (Кропивницький), спостерігач арбітражу — Ігор Хіблін (Хмельницький). Арбітр VAR — Катерина Монзуль (Харків), асистент VAR — Марина Стрілецька (Суми), спостерігач VAR — Сергій Лисенчук (Київ). Делегат УАФ — Геннадій Прокопович (Чернігів). Офіцер безпеки УАФ — Анатолій Свистун (Чернігів).

Нагадаємо, що фінальний поєдинок наживу транслюватиме телеканал «Футбол-1». Нарешті на трибунах будуть присутні вболівальники, які, сподіватимемося, красиво і толерантно підтримуватимуть футболістів. І буде яскрава атмосфера.

Фото УАФ.