Там він ознайомиться з роботою КПВВ і отримає інформацію щодо гуманітарних проектів Управління верховного комісара ООН з питань біженців, повідомила Естонська громадська телерадіомовна компанія ERR. Естонія підтримує кілька гуманітарних проектів, які реалізують у цьому регіоні, зокрема, в галузі шкільної освіти тощо.

Пані прем’єр прибула до України з триденним візитом у понеділок, щоб, за її словами, «підтвердити підтримку Естонією європейської інтеграції України в той час, коли ситуація на українському кордоні знову загострилася через дії Росії, і обговорити співпрацю у здійсненні реформ».

«Для Естонії Україна є головним партнером з надання допомоги в справі розвитку передусім у сфері освіти та підприємництва, впровадження добрих традицій державного управління та розробки цифрових рішень для публічного сектору», — цитує прем’єр-міністра ERR.

Програмою перебування в Києві передбачено зустрічі Каї Каллас з Президентом Володимиром Зеленським, Прем’єр-міністром Денисом Шмигалем, міністром закордонних справ Дмитром Кулебою, кримськотатарськими діячами.