«Настрій відмінний. Усі хлопці приїхали вчасно, все гаразд. Добре знаємо наше місце дислокації, почуваємося тут комфортно.

Одразу зробили тестування, щоб мати реальну картину стану виконавців. Ми ухвалили правильне рішення — зібратися трохи раніше. Є певний дисбаланс стану футболістів, але ще є час все виправити.

Зустріч із Бахрейном буде для нас підготовчим етапом. Отримавши певне навантаження, у хлопців буде втома. Гратимуть усі, побачимо, скільки замін зможемо зробити.

Бахрейн приїде і не буде хлопчиками для биття, суперники дадуть бій. Це трохи іншого рівня команда, нам треба було вибрати відповідного суперника для того, щоб ми могли провести інформативний матч для нас.

Фінальну заявку ми маємо подати до 1 червня, тому до цього часу ми повинні визначитися. Ще є час, але він обмежений. Хлопці чудово це розуміють, вибір впаде на тих, хто буде краще підготовлений».

Як відомо, збірна України проведе контрольний матч із Бахрейном у Харкові в неділю, 23 травня. 3 червня в Дніпрі українці прийматимуть Північну Ірландію, а з Кіпром 7 червня зіграють знову в Харкові.

Фото: dynamo.kiev.ua