Ці масштабні змагання відбулися за сприяння народного депутата України Василя Петьовки, інформує його прес-служба.

Головним організатором турніру виступив колектив «Тячівських вовків» (голова — Євген М’ягкий). Турнір став восьмим реалізованим у цій громаді проектом за підтримки програми «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості», що співфінансується Євросоюзом і Британською Радою в Україні у партнерстві з ГО «Молодіжна платформа» та Тячівською міськрадою.

Юнаки мірялися силами у вікових групах: 2005—2006, 2008—2009, 2011—2012 роки народження. Серед учасників було чимало досвідчених юних борців, а також новачків, які вперше вийшли на килим. У загальнокомандному заліку на третьому місці опинилася команда з Костополя Рівненської області, на другому — юні борці з Мукачева, а перше місце посіли господарі — збірна Тячева.

Переможців та призерів нагородили кубками, медалями і грамотами. У церемонії взяли участь помічники народного депутата Василя Петьовки Михайло Штефко і Степан Тулайдан, депутат Закарпатської облради Юрій Покорба. Організатори заявили, що відтепер турнір у Тячеві стане традиційним.

Закарпатська область.

Фото надано прес-службою Василя Петьовки.