За даними прес-центру штабу ООС, поблизу населених пунктів Авдіївка та Невельське найманці відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру. Неподалік Водяного противник здійснив обстріл із ручних протитанкових та підствольних гранатометів.

У передмісті населених пунктів Павлопіль та Південне окупанти гатили з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, а біля Пісків — зі стрілецької зброї. У районі населеного пункту Шуми бойовики застосували протитанковий ракетний комплекс. Внаслідок обстрілу одна з ракет влучила у гаражний кооператив «Північний», друга — в житловий будинок, що в населеному пункті Північне.

«Маркування на залишках ракет вказує, що ці боєприпаси російського виробництва, та підтверджує безпосередню участь Російської Федерації у розв’язуванні агресії та вчиненні злочинів проти людяності в Україні.

Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України за минулу добу немає. На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь. Про всі факти порушень українська сторона СЦКК оперативно повідомила СММ ОБСЄ», — йдеться в повідомленні штабу.