Заклад відкрито у рамках реалізації концепції розвитку сержантського та старшинського складу ЗСУ. Про це повідомило командування морської піхоти ВМС ЗС України.

У відкритті клубу взяли участь командувач морської піхоти генерал-лейтенант Юрій Содоль, командир окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського полковник Андрій Гнатов, головний старшина командування морської піхоти прапорщик Сергій Комлик, головний старшина окремої бригади старший прапорщик Олександр Передері та головні сержанти підрозділів військової частини.

Головна ідея закладу полягає у тому, щоб сержанти та старшини мали місце, де б вони могли проводити заходи, пов’язані зі службовою діяльністю, вирішувати питання у неформальній атмосфері та й просто відпочивати. Клуб умовно поділений на дві частини: робочу зону — клас для проведення занять, нарад, зборів, а також зону відпочинку.

Клас обладнаний інтерактивною дошкою та проектором. У кімнаті відпочинку є телевізор, кава-машина, настільні ігри, комфортні меблі. До закладу відкритий вхід лише сержантам військової частини та командиру бригади. Решта ж військовослужбовців може прийти до клубу сержантів лише за їхнім запрошенням.

Миколаїв.

Фото прес-служби командування морської піхоти.