За даними прес-центру штабу ООС, поблизу населеного пункту Кримське ворог відкривав вогонь із мінометів калібру 120 мм та озброєння бойових машин піхоти. Біля Пісків російські найманці застосували міномети 82-го калібру.

Неподалік Причепилівки бойовики гатили із мінометів 82-го та 120-го калібру, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. У районі населеного пункту Красногорівка окупанти застосували гранатомети та великокаліберні кулемети.

На околицях Павлополя ворог двічі відкривав вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Біля Водяного застосовувалися ручні протитанкові та підствольні гранатомети.

Поблизу селища Південне найманці вели вогонь по позиціях наших захисників з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а поблизу Авдіївки противник відкривав вогонь зі снайперської зброї.

«На ворожі обстріли захисники відкривали вогонь у відповідь. Бойових втрат серед українських військових немає. Про всі факти порушень Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ. Крім того, у районі проведення операції

Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Так, підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4 578 транспортних засобів. До територіальних підрозділів для перевірки на причетність до збройних формувань РФ та її найманців було доставлено три особи. Виявлено 71 адміністративне правопорушення», — зазначили в штабі.