«Австрія — хороша збірна, але Північна Македонія теж непогана. Нідерланди — фаворити, але немає збірних, з якими легко грати.

Ми завжди будемо далеко від дому, тоді як Нідерланди зіграють на очах своїх фанатів. У них не буде ван Дейка, але вони дуже сильні. За Австрію грають футболісти з топ-клубів», — зазначив Шевченко в ефірі італійського Radio Rai.

Додамо, що три поєдинки групової стадії Євро-2020 «помаранчеві» проведуть на домашньому стадіоні «Йоган Кройф Арена» в Амстердамі.

Нагадаємо, Євро-2020 розпочнеться для нашої команди 13 червня матчем саме з Нідерландами. Також у групі C збірна України зіграє в Бухаресті (Румунія) з Північною Македонією та Австрією.

***

Як відомо, наші футболісти до старту Євро-2020 готуються в Харкові. Але 3 червня вони проведуть у Дніпрі. Там на «Дніпро-Арені» українці зіграють контрольний матч (початок зустрічі о 21:00) проти збірної Північної Ірландії, яка не потрапила до фінальної частини єврочемпіонату.

Але це достатньо сильний суперник і чудовий спаринг-партнер. До речі, на шляху до Дніпра північноірландці зіграли контрольну зустріч. І показали, що є сильною командою.

Мальта — Північна Ірландія. 0:3. Голи: Джонс, 2, Вайт, 53, МакКанн, 55.

Північна Ірландія грала в такому складі: Пікок-Фаррелл, Макнейр, Кеткарт, Браун, Макгінн (Севілл, 61), МакКанн, Даллас (Бредлі, 85), Томпсон (Маккалмонт, 85), Вайт (Фергюсон, 73), Джонс (Бойс, 73), Мадженніс (Чарльз, 62). Тренер — Іан Бараклаф.

Фото Павла КУБАНОВА.