За даними прес-центру штабу ООС, неподалік населеного пункту Піски противник двічі відкривав вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру та великокаліберних кулеметів.

Поблизу селищ Гнутове та Новотошківське окупанти гатили зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. У районі населеного пункту Широкине бойовики провокували зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів. Неподалік населеного пункту Луганське окупанти вели вогонь з ручних протитанкових, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

«Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України за минулу добу немає. Про всі факти порушень Українська сторона СЦКК оперативно повідомила СММ ОБСЄ. У районі проведення Операції об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Так, підрозділами поліції зведених загонів перевірено понад 4 тисячі транспортних засобів. До територіальних підрозділів на причетність до збройних формувань Російської Федерації та її найманців доправили 4 особи.

Виявлено 64 адміністративні правопорушення», — йдеться в повідомленні штабу.