Військовий медик Юлія з позивним «Роксі» — глухівчанка. Має медичну освіту. До 2016 року працювала в ЛОР-відділенні Глухівської міської лікарні та про армію навіть не замислювалася.

«Одного дня зрозуміла, що повинна робити ту справу, у якій можу себе показати, особливо там, де війна, тому, не задумуючись, пішла до військкомату та потрапила в 16-й окремий мотопіхотний батальйон 58-ї бригади», — розповідає Юлія.

Молодший сержант Денис з позивним «Ден» родом з Кролевеччини. У травні 2016 року підписав контракт зі Збройними Силами України. Нині служить навідником в одному з підрозділів нашого бойового батальйону.

«Я не міг просто сидіти вдома, коли на фронті так гаряче. Тож без вагань взяв до рук зброю і поїхав на передову», — згадує Денис.

За плечима Юлії — три ротації, а на рахунку Дениса — вже пять ротацій. Щоразу перебуваючи на передовій, розуміють, що військова служба поєднує їх і психологічно, і морально. А розуміння тих моментів, коли кожен із них потребує підтримки, допомагає стосункам бути ще міцнішими.

Юлія та Денис разом уже п’ятий рік.

«Ми познайомилися буквально через декілька днів після того, як я прийшла служити, а саме на свято Нового Року. З перших днів знайомства з Денисом відчувала себе королевою. З кожною зустріччю знаходила в нас дедалі більше спільного, і зовсім скоро зрозуміла: рідний», — пригадує Юлія.

У 2019 році молодята одружилися, а замість медового місяця, після одруження, романтика відносин продовжувалася на передовій.

Нині «Роксі» та «Ден» несуть службу в одному підрозділі і перебувають разом на позиціях.

«Скажу відверто, я щасливиця, адже найдорожча мені людина — поряд. Я майже завжди можу прийти до нього, вткнутися в плече і поскаржитися, знаючи, що він мене не тільки заспокоїть, а й дасть слушну пораду. І важко висловити словами, яке це щастя», — каже дівчина.

«Юля в мене найкраща. Навіть не можу пригадати, як жив без неї. І те, що вона тут, надзвичайно зігріває душу», — зазначає Денис.

Закохані мріють про велику сім’ю. Але найперше — про те, аби всі повернулися живими і здоровими до своїх сімей.

Тримаючи один одного за руки, кажуть, що їхні стосунки — це справді кохання, народжене війною...