«Динамо» (Україна, Київ) — «Сьон» (Швейцарія). 2:0. Голи: Родрігес, 34, Шкурін, 27.

На 24-й хвилині Родрігес не реалізував пенальті (воротар).

«Динамо»: Бойко (Моргун, 78), Тимчик (Беніто, 78), Кендзьора (Шабанов, 68), Сирота, Дубінчак (Вівчаренко, 68), Андрієвський (Лєднєв, 63), Шепелєв (Гармаш, 63), Буяльський (Коробенко, 63), Антюх (де Пена, 46), Родрігес (Кулач, 46), Шкурін (Супряга, 46).

Дев’ята команда попереднього чемпіонату Швейцарії приймала «Динамо» на своєму стадіоні. Господарі одразу кинулися в наступ, пресингували. Залишили киян без м’яча, діяли жорстко, на межі фолу.

Але динамівці вистояли і поступово вирівняли гру, захопили ініціативу. А в середині тайму з невеликим інтервалом завдали подвійного удару і повели в рахунку (2:0).

У першому випадку за порушення проти Тимчика в карному майданчику рефері призначив пенальті. Родрігес пробив несильно, і воротар «Сьона» парирував удар у кут. Однак Жерсон відмінно зіграв на добиванні.

Потім Шепелєв чудовою передачею вивів до воріт Шкуріна, котрий з лінії карного майданчика влучно пробив повз воротаря. Білоруський форвард взяв участь у двох матчах киян і щоразу забивав.

Після перерви Мірча Луческу порціями вводив у боротьбу свіжі сили. Його підопічні діяли гостріше, створювали моменти. Особливо близьким до успіху був Лєднєв. Одного разу після його потужного удару м’яч влучив у стійку. В другому випадку небезпечний постріл Богдана парирував воротар. Отже, рахунок першого тайму не змінився.

Учора до тренувального табору мали приєднатися гравці, які у складі збірної України брали участь у Євро-2020 і мали короткий відпочинок.