Робочі будні «Динамо».

Після двох зборів у Швейцарії чемпіон України переїхав до іншої альпійської країни — Австрії.

Окрім тренувань, динамівці проведуть два спаринги. Сьогодні вони зіграють з клубом німецької Бундесліги «Уніоном» (Берлін). Початок зустрічі о 18:00.

Ну, а другий суперник киян — переможець Ліги Європи-2020/2021 іспанський «Вільярреал». Матч призначено на 26 липня.

Це, безумовно, дуже корисні поєдинки під час підготовчого періоду. Але не вони головні події для нашого чемпіона.

— Команда з великим бажанням і сумлінням готується, проводить щодня подвійні тренування. Але ми готуємося не до зустрічей з «Уніоном» та «Вільярреалом», а до старту чемпіонату й осінніх виступів у Лізі чемпіонів, — сказав один із асистентів «біло-синіх» Олег Гусєв.

***

Перехід 22-річного нападника збірної Венесуели Еріка Раміреса до київського «Динамо» майже узгоджено. Про це повідомляє Telegram-канал «Динамо Київ Inside».

Кияни заплатять словацькому клубу «ДАК 1904» (Дунайська Стреда) за форварда 1,75 мільйона євро. Також клубу перерахують 20 відсотків від подальшого перепродажу.

Після медогляду Рамірес мав вирушити до Австрії, щоб приєднатися до нової команди на заключному зборі, але поки що залишився у Києві.

***

Як відомо, «Динамо» пропускає перший тур нового чемпіонату, а вступає в боротьбу з другого — 1 серпня. Того дня кияни на столичній арені НСК «Олімпійський» приймають новачка УПЛ «Верес» (Рівне). Початок матчу — о 19:30.

Ну, а дата відкладеного матчу проти закарпатського клубу «Минай» відома — динамівці зіграють його удома 11 серпня.

Фото ФК «Динамо».