До постачання резервістів залучено 5 районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Черкаської області.

Проведення занять з резервістами сплановано та організовано відповідно до розкладів занять та стандартів підготовки резервістів оперативного резерву першої черги у військових частинах Повітряних сил ЗС України.

Під час прийому резервістів ОР-1 на пункті прийому особового складу розгорнуто довідково-інформаційний центр, у якому проводилася агітаційна та роз’яснювальна робота керівним складом батальйону та представниками повітряного командування «Центр» щодо проходження військової служби в резерві із залученням фахівців кадрових органів, фінансової та юридичної служб. Роз’яснено умови проходження військової служби в резерві, розказано про пільги, привілеї та обов’язки резервістів, мотиваційні чинники щодо грошового забезпечення під час проведення навчальних зборів.

За результатами проведеної роботи вісім резервістів виявили бажання укласти контракти на проходження військової служби в резерві.

Збори проводитимуться протягом 15 діб. Підготовка різнопланова — залежно від рівня підготовки військовослужбовця й посади, яку він обіймає.

Серед резервістів — люди різного віку і професій, багато з них мають бойовий досвід АТО/ООС і готові за потреби стати на захист рідної країни.

Служба зв’язків з громадськістю повітряного командування «Центр».

Фото служби зв’язків з громадськістю повітряного командування «Центр».