За даними прес-центру штабу ООС, поблизу Водяного, що на Приазов’ї, окупанти тричі обстрілювали позиції наших захисників, застосовуючи артилерійські системи калібру 122 мм, міномети 82-го калібру та стрілецьку зброю.

Також з артилерійських систем калібру 122 мм та мінометів 82-го калібру російські найманці гатили по Водяному, зруйнувавши приватні домоволодіння. Постраждалих серед цивільного населення немає. У напрямку Невельського ворог відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Неподалік Мар’їнки російські найманці стріляли з протитанкових ракетних комплексів. Біля Нью-Йорка бойовики гатили з артилерійських систем калібру 122 мм і мінометів 120-го калібру.

У районі населеного пункту Катеринівка російські окупанти провокували з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У напрямку селища Піски ворог двічі відкривав вогонь зі станкових протитанкових і підствольних гранатометів. Поблизу Новоолександрівки — з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Біля Луганського ворог вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

«Внаслідок ворожих обстрілів троє військових дістали вогнепальні осколкові поранення. Один поранений помер у шпиталі. Ще два воїни перебувають у медичному закладі, їхній стан — задовільний. Командування Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого. На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь», — зазначили в штабі.