Овни. Ваш гострий розум та мудрість допоможуть з вирішенням питань у професійній сфері. Варто взяти до уваги поради близьких. Цей час вдалий для сімейних подорожей.

Тельці. Тиждень передбачає успіх у нових справах. Можливі цікаві відрядження або грошова винагорода. Не робіть усе поспіхом. Знайти гармонію допоможе поміркованість у діях.

Близнюки. Слід бути уважнішими у справах. Удача на вашому боці, тож не пропустіть нові можливості. На вихідних приділіть увагу близьким. У родинному колі знайдете підтримку та розуміння.

Раки. Події розгортатимуться сприятливо в усіх сферах життя. А самотні представники цього знаку мають непогані шанси знайти свою долю.

Леви. На вас чекають приємні зміни. На цьому тижні інтелект допоможе у вирішенні фінансових питань. Настрою додадуть зустрічі з друзями.

Діви. Зірки обіцяють вам вдалий тиждень. Чекайте нових пропозицій, але не слід приймати імпульсивні рішення. Дослухайтесь до порад рідних.

Терези. Ваші старання матимуть результат. Дійте! Близькі люди підтримають. А ваші таланти допоможуть у вирішенні сімейних питань.

Скорпіони. Впевненість у своїх силах допоможе у професійній сфері, а грошові бонуси стануть частим гостем у вашому домі. Надихатимуть прогулянки з близькими людьми.

Стрільці. Відпочиньте на природі! Час, проведений з сім’єю, подарує приємні емоції та надихне на нові звершення.

Козероги. Ваша хоробрість та емоційність допоможе у професійній сфері. Не бійтеся братися за нову справу, фортуна на вашому боці.

Водолії. У професійній сфері будьте виважені та раціональні. Серйозніше ставтеся до свого здоров’я.

Риби. Справи підуть у гору, якщо прибрати зайву емоційність. Є ймовірність, що на вихідних здійсниться ваша заповітна мрія. Будьте рішучі та непохитні у своїх переконаннях, але не забувайте про виваженість.