45 молодих родин одержали сертифікати й ключі від квартир у введеному в експлуатацію в Дніпропетровську 17-поверховому будинку, зведеному в рамках програми «Доступне житло».

Будинок розташований за адресою вул. Мандриковська, 51м. А крім тих, хто придбав квартири за програмою «Доступне житло», тут мешкатимуть родини, які постраждали в результаті вибуху побутового газу в жовтні 2007 року в будинку на Мандриковській, 127.

Будинок має вигідне розташування, його звели в центральній частині обласного центру. До нього прокладено під’їзні дороги, облаштовано тротуари із твердим покриттям, проведено озеленення території. У будинку обладнано сучасні інженерні мережі й системи.

У жовтні минулого року в Дніпропетровську було введено в експлуатацію перший будинок, зведений за програмою «Доступне житло». Цього року — житловий будинок у Новомосковську на 128 квартир. Нині у програмі беруть участь 20 будинків у Дніпропетровську, Кривому Розі, Новомосковську, Павлограді, Нікополі, а також у Дніпропетровському, Петриківському і Верхньодніпровськом районах.

На знімку: родина Чувпилів — з новою квартирою.

Фото прес-служби ОДА.