Так, поблизу населеного пункту Оріхового противник вів вогонь із протитанкових ракетних комплексів, біля Авдіївки — з мінометів 82-міліметрового калібру, а в районі Новолуганського — зі стрілецької зброї. «Внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець дістав вогнепальне поранення. Воїн перебуває в лікувальній установі. Стан його здоров’я — задовільний», — йдеться в повідомленні.

Напередодні відновилися переговори в рамках Тристоронньої контактної групи. Як повідомляється на офіційному сайті Української делегації для участі в ТКГ, українська сторона закликала прискорити підготовку до проведення наступного етапу одночасного взаємного звільнення утримуваних осіб і забезпечити розблокування роботи КПВВ із російського боку.

Українська сторона спрямувала відповідні ноти в ОБСЄ щодо грубих порушень режиму припинення вогню російськими збройними формуваннями й втрат з боку України. А РФ закликала забезпечити реалізацію комплексу заходів з розмінування раніше визначених дев’ятнадцяти ділянок на лінії розмежування.