Останнім часом їх у центрах об’єднаних громад відкривається чимало, але цей особливий — це перший в області Центр надання адміністративних послуг з позначенням «Центр. Дія», де можна за один візит вирішити питання та отримати кваліфіковану консультацію у соціальній, пенсійній, комунальній та інших сферах.

Проект передбачає разом із ЦНАПом розмістити у приміщенні поліцейське, банківське та поштові відділення, комунальну службу громади, медпункт, пожежне депо. І якщо інші центри в області відкривалися завдяки програмі «U-LEAD з Європою», то Іванівський створено завдяки співфінансуванню з Державним фондом регіонального розвитку, з якого на будівництво використано 6,71 мільйона гривень із загальної суми понад 12 мільйонів. Іванівська громада брала участь і у програмі «U-LEAD з Європою» в частині підтримки у функціонуванні та модернізації ЦНАПу: отримано меблі, інформаційні матеріали, техніку.

У відділі центру оснащено 10 робочих місць, дитячий куточок, місце для відвідувачів. Будівля облаштована пандусом. Для доступності надання адміністративних послуг створено шість віддалених робочих місць на території сіл громади.