За добу (на ранок 21.09) бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню, з них 1 раз — із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

За даними прес-центру штабу ООС, окупанти вели турбуючий вогонь з гранатометів різних систем у напрямку населених пунктів Новомихайлівка та Новозванівка. Поблизу Катеринівки ворог застосовував заборонену зброю — міномети калібру 120 мм. У напрямку Новоолександрівки противник гатив із гранатометів різних систем.

Біля Широкиного найманці відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї. В районі населеного пункту Кам’янка противник застосував заборонені Мінськими домовленостями міномети 120-го калібру.

«Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав вогнепальне поранення. Йому надали невідкладну домедичну допомогу та евакуювали до шпиталю. Стан здоров’я воїна — задовільний. Наші захисники вели активну оборону та пригнічували вогневі засоби противника, застосовуючи дозволене Мінськими домовленостями озброєння. Підрозділи Об’єднаних сил продовжують контролювати ситуацію і виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації», — зазначили в штабі.