За попередніми підрахунками, у ній візьмуть участь понад півтисячі компаній-експонентів та майже стільки учасників «Покровського ярмарку». Будуть представлені відомі бренди сільськогосподарського машинобудування вітчизняного та іноземного виробництва. Уперше буде представлена експозиція продукції підприємств Великої Британії. За ініціативою Федерації роботодавців України буде також представлена вітчизняна багатофункціональна комунальна техніка.

Міжнародну агропромислову виставку AGROEXPO прийнято розглядати не лише як торговельний майданчик, а як комплексний механізм, з яким пов’язано багато інших сфер економіки. Це єдиний в Україні агропромисловий форум, що надає унікальну можливість вітчизняним аграріям ознайомитись з максимально можливою номенклатурою техніки та обладнання для АПК на статичних експозиціях, побачити техніку в роботі. Географічне розміщення виставки є найзручнішим для відвідувачів з усіх регіонів України.

У рамках виставки запланована широка ділова програма — панельні дискусії, семінари та конференції. Аграрії матимуть можливість придбати сільгосптехніку за акційними цінами: у разі підписання договорів на купівлю техніки безпосередньо на виставці — знижка від п’яти відсотків, якщо техніка забирається з експозиції — 10 відсотків.

Окремою експозицією в рамках AGROEXPO буде виставка AUTOLAND, де покажуть легкові та вантажні автомобілі світових брендів.