30 вересня.

Група С. ЦСКА (Болгарія, Софія) — «Буде-Глімт» (Норвегія). 0:0.

«Зоря» (Україна, Луганськ) — «Рома» (Італія). 0:3. Голи: Ель Шаараві, 7, Смоллінг, 66, Абрагам, 68.

«Зоря»: Мацапура, Фаворов (Снурніцин, 90+2), Імереков, Цвек, Хомченовський, Булеца (Крістіан, 69), Назарина, Кочергін, Кабаєв (Луньов, 83), Громов (Овусу, 90+2), Аллаг’яр (Шагаб, 69). Тренер — Віктор Скрипник.

«Рома»: Патрісіу, Ібаньєс, Кумбула, Смоллінг, Калафьорі, Дарбо (Діавара, 70), Крістанте, Перес (Дзаньоло, 62), Пеллегріні (Вільяр, 77), Ель Шаараві (Майораль, 78), Шомуродов (Абрагам, 62). Тренер — Жозе Моурінью.

Рефері — Луїш Годінью (Португалія).

Запоріжжя. «Славутич-Арена». 7 622 глядачі. 10 градусів.

Гості дуже швидко відкрили рахунок. Дарбо точною передачею вивів на побачення з воротарем Ель Шаараві. Той обіграв Мацапуру і пробив у порожні ворота. Як кажуть, просто і зі смаком.

І надалі римляни створювали моменти. А от «Зоря» серйозно воротам гостей до перерви не загрожувала.

У другому таймі гра на певний період трохи вирівнялася. Але заміни, які зробив Жозе Моурінью, значно пожвавили гру римлян. І вони забили ще два м’ячі. Щоправда, влучення Абрагама було швидше з офсайду. Але на підсумок зустрічі цей епізод істотного впливу не мав.

Отже, «Зоря» без жодних варіантів поступилася фавориту групи «Ромі» — команді, значно організованішій і підготовленішій від луганчан. Зважимо на те, що римлян очолює один із найкращих тренерів у світі. Ця команда посідає високу четверту позицію в чемпіонаті італійської Серії А. Але і проти таких сильних суперників треба хоча б старатися грати швидше, активніше, різноманітніше, акуратніше, не припускатися банальних помилок. Одне слово, мати пристойну концентрацію.

Наступний матч у цьому турнірі «Зоря» зіграє 21 жовтня в Софії проти ЦСКА (початок зустрічі — о 22:00).