До його створення долучилися всі лісові господарства регіону.

У Борині Самбірського району на ділянках, де проводилися рубки переформування, висадили 1500 сіянців ялиці білої, бука та клена.

Спеціалісти Золочівського лісгоспу разом з педагогами провели озеленення дитячого майданчика у селі Зозулі Золочівського району. Висадили модрину, дуб, туї та голубі ялинки.

Озеленили рідну школу вихованці Рудківського шкільного лісництва. Майстер лісництва Анатолій Вовк передав школярам 30 саджанців і провів майстер-клас з технології садіння дерев та кущів, догляду за ними.

На Сколівщині в урочищі Панасівка Коростінівського лісництва висадили модрину європейську та ялицю білу. В акції взяли участь учні Сколівської академічної гімназії та лісгоспзагу. А працівники парку «Сколівські Бескиди» з молодіжною радою Стрийщини озеленили територію поблизу могили князя Святослава, сина Володимира Великого, в урочищі Святослав.

Акція «Створюємо ліси разом» триває. На Львівщині її організатором та натхненником виступає обласне управління лісового та мисливського господарства, яке виділяє саджанці із закритою кореневою системою.

На знімку: під час акції «Створюємо ліси разом» на Львівщині.

Фото надано автором.