За даними прес-центру штабу ООС, у напрямку Південного противник вів вогонь зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів. Поблизу Мар’їнки окупанти обстріляли наші позиції з мінометів калібру 82 мм. Біля Новозванівки ворог гатив з великокаліберних кулеметів.

У бік населеного пункту Золоте-4 ворожі збройні формування відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. Неподалік Майорська — з ручних протитанкових та підствольних гранатометів. Біля Троїцького окупанти вели вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім того, на Луганщині зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарата, ймовірно, Орлан-10, з перетином лінії розмежування.

«Унаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїну було надано невідкладну домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан його здоров’я середньої важкості. Щоб змусити противника припинити вогневу активність, українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння», — зазначили в штабі.