У матчі 12-го туру Прімери каталонці вдома не змогли подолати «Алавес» — 1:1 (Депай, 49 — Ріога, 52).

«Барселона»: тер Штеген, Мінгеса (Бальде, 80), Піке (Ленгле, 70), Ерік Гарсія, Альба, Гаві (Пуч, 70), Бускетс, Ніко Гонсалес (Еззальзулі, 80), Дест, Агуеро (Коутіньо, 41), Депай. В. о. тренера — Сергі Баргуан.

Гра не вразила, що може надихнути вболівальників «Динамо». Сьогодні кияни і барселонці зіграють поєдинок групового етапу Ліги чемпіонів у Києві (початок — о 22:00).

Є інформація, що зустріч пропустять лідери «Барси». Центральний оборонець Жерар Піке (забив єдиний гол у ворота киян у матчі 3-го туру) травмувався, а нападнику аргентинцю Сергіо Агуеро стало зле під час матчу з «Алавесом». У нього діагностували невелику тахікардію.

***

Матч «Динамо» — «Барселона» проведуть румунські судді. Рефері — Овідіу Гацеган. У цьому сезоні він працював у Києві на матчі між «Шахтарем» та «Інтером». Румун був асистентом рефері VAR.

Зазначимо, що це буде вже 16-та зустріч Гацегана з українськими командами. За його присутності наші колективи (зокрема і збірна) програли лише двічі за восьми перемог і п’яти нічиїх.

Лайнсмени київської зустрічі — Мірча Григоріу та Себастьян Георге. Рауд Петреску — четвертий арбітр. Відеорефері VAR — італійці Марко Ді Белло (головний) і Мауріціо Маріані (асистент).