Один із таких надійшов із селища Рокитне Сарненського району Рівненщини. Ось що пишуть у ньому (під листом шість підписів, зокрема, Івана Ничипорчука, Галини Богданець, Миколи Коханевича та ін.):

«У нашому селищі Рокитне є приватне підприємство «Багрево» підприємця Володимира Басича, яке спеціалізується на монтажних роботах з газифікації та водопостачанні житлових будинків, а також на їх капітальних та поточних ремонтах. Одне слово, підприємець надає потрібні послуги населенню, дає роботу людям. Але не про це сьогодні хочемо написати у вашу газету. А про чисто людські якості Володимира Басича. Майже всі ми відчули його підтримку і допомогу у важкі і скрутні в нашому житті моменти. Хтось дуже хворів і потребував допомоги на лікування, хтось отримав допомогу продуктами, коли опинився без роботи і засобів для існування. Одним з перших прийшов він на допомогу багатодітній сім’ї з нашого селища, коли під час ДТП загинула мати чотирьох дітей. Коли б не звернулися до Володимира Басича, він уважно вислухає і допоможе чим може, підтримає добрим словом. А це дуже важливо у наш скрутний час, коли є підтримка і співчуття. То ми дуже вдячні Володимиру Басичу і його доньці Оксані, яка теж займається благодійністю, за їхню чуйність, людяність».

Приємно, звичайно ж, читати такі листи, як і лист про депутата Рівненської обласної ради Андрія Бурачика. Люди пишуть, що він уважний до їхніх звернень, старається позитивно їх вирішити. До речі, Андрій Бурачик лікар за професією, працює начальником Комунального підприємства «Рівненський обласний госпіталь ветеранів» Рівненської обласної ради, разом із згуртованим колективом лікують і реабілітують наших бійців АТО. Докладають для цього весь свій досвід і старання. Тож вдячні листи на адресу представника цієї гуманної професії звучать не лише у листах мешканців із його виборчого округу, а й від наших воїнів. Нині їх у госпіталі більш як 180 чоловік.

Листи читала Олександра ЮРКОВА.

Рівне.