Вони обговорили можливість збільшення політичної та економічної підтримки України з боку США, а також пришвидшення виділення допомоги на впровадження в нашій країні проектів альтернативної енергетики. 

Зокрема, зупинилися на будівництві накопичувачів (storages). Для стабільної роботи енергосистеми зі значною часткою відновлюваної енергетики вони є життєво необхідними! Будівництво цих накопичувачів пришвидшить інтеграцію України у європейські енергетичні системи і значно зменшить імпорт електроенергії з Білорусі та Росії. Сьогодні для нас це питання національної безпеки!

«Я знаю, що батько Ендрю Левіна колись створив групу підтримки України в Сенаті США (Сенатський український кокус). Висловив слова вдячності за підтримку моєї країни, а також запросив членів цієї групи в Україну. Вважаю, що парламентарії різних країн мають більш тісно спілкуватись для того, аби мати спільні цінності і розуміння моменту та поглиблювати співпрацю. Тішить, що Америка не припиняє допомагати України в просуванні реформ та підтримує наше бажання інтеграції до євроатлантичних інституцій», — зазначив народний обранець.

Фото зі сторінки Вадима ІвЧенкА у Фейсбуці.