F. «Вільярреал» (Іспанія) — «Янг Бойз» (Швейцарія). 2:0. «Аталанта» (Італія) — «Манчестер Юнайтед» (Англія). 2:2. «МЮ», «Вільярреал» — по 7 очок, «Аталанта» — 5, «Янг Бойз» — 3.

G. «Вольфсбург» (Німеччина) — «Зальцбург» (Австрія). 2:1. «Севілья» (Іспанія) — «Лілль» (Франція). 1:2. «Зальцбург» — 7, «Лілль», «Вольфсбург» — по 5, «Севілья» — 3.

H. «Мальме» (Швеція) — «Челсі» (Англія). 0:1. «Ювентус» (Італія) — «Зеніт» (РФ). 4:2. «Ювентус» — 12, «Челсі» — 9, «Зеніт» — 3, «Мальме» — 0.

Е. «Баварія» (Німеччина, Мюнхен) — «Бенфіка» (Португалія, Лісабон). 5:2.

«Динамо» (Україна, Київ) — «Барселона» (Іспанія). 0:1. Гол: Фаті, 70.

«Динамо»: Бущан, Кендзьора (Тимчик, 77), Забарний, Сирота, Караваєв, Сидорчук, Шапаренко (Шепелєв, 81), Буяльський (Лєднєв, 81), Циганков, де Пена (Вербич, 77), Гармаш (Вітінью, 71). Тренер — Мірча Луческу.

«Барселона»: тер Штеген, Мінгеса, Ленгле (Арауго, 79), Гарсія, Альба, Бускетс, Френкі де Йонг, Гонсалес, Гаві (Дембеле, 65), Депай, Фаті (Бальде, 88). Тренер — Сергіо Баргуан.

Рефері — Овідіу Гацеган (Румунія).

Київ. НСК «Олімпійський». 31 378 глядачів. 8 градусів.

Динамівці обіцяли, що обов’язково проти «Барси» гратимуть сміливо і з гідністю. Але початок поєдинку поставив під сумнів такі заяви. Адже гості одразу позбавили господарів м’яча і пішли в наступ. Але така картина спостерігалася недовго, бо кияни поступово вирівняли гру. І почалися доволі часті загострення з їхнього боку.

Кілька разів на висоті був тер Штеген, який відбивав удари навіть лежачи. В інших епізодах футболісти «Динамо» помилялися, коли треба було завдати точного завершального удару на ураження (підводила майстерність).

Але це не означає, що каталонці те й робили, що оборонялися. Вони пресингували, доходили майже до воротарського майданчика «біло-синіх». А тих рятували — бокові стійки, Бущан... Одне слово, фортуна жаліла господарів. Так у гострій боротьбі минув перший тайм, але без забитих м’ячів.

Після перерви напруження не спадало. І досягло найвищої точки, коли в одному з епізодів рефері призначив пенальті у ворота Бущана. Але після перегляду VAR скасував рішення. Однак «Барса» забила. Після прострілу

Мінгеси з правого флангу Фаті в дотик вгатив м’яч під поперечину.

Протягом завершальних і додаткових хвилин кияни намагалися врятуватися. Однак і цього разу, як і в трьох попередніх поєдинках, забити гол їм не вдалося.

Мірча Луческу:

— На жаль, не реалізували створені моменти. Ми потрапили у справді складну групу. Намагаємося зростати, досягнути рівня суперників. Забиваємо багато в чемпіонаті, але тут складніші команди. Поки що не дотягуємо до цього рівня.

Сьогодні заслуговували на нічию. З «Барселоною» грали на рівних. Діяли сміливіше, ніж у попередніх матчах. Впевнено контролювали м’яч, активно йшли вперед. Нічия була б справедливим результатом. У першому матчі бракувало сміливості, впевненості. Тоді ми добре організували оборону, намагалися нейтралізувати сильні сторони суперника. Гірше було в атаці, не могли довести атаки до воріт суперника. У Барселоні втрачали м’яч на своїй половині. Тепер зіграли сміливіше. Молоді Забарний і Сирота добре розпочинали атаки, розігрували зайвого. Від матчу до матчу вони прогресують, набувають досвіду. Не гарантую, що переможемо «Баварію», але зіграємо добре.