Народні депутати України — члени Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки і працівники секретаріату комітету висловлюють глибоке співчуття рідним і близьким народного депутата України Крючкова Георгія Корнійовича з приводу його смерті.

Крючков Г.К. — політичний діяч, народний депутат УРСР, СРСР та України декількох скликань, двічі очолював Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони (1998—2000, 2002—2006 рр.). Саме під керівництвом Крючкова Г.К. комітет забезпечив приведення практично всього масиву законодавства в цій сфері у відповідність до норм Конституції України 1996 року.

Погляди й активна політична позиція Георгія Крючкова знайшли відображення в його численних виступах у ЗМІ та книжках.

Заслуги Крючкова Георгія Корнійовича були відзначені на високому державному рівні.

Запоріжці з глибоким сумом сприйняли звістку про смерть Георгія Корнійовича Крючкова.

Політичний діяч, науковець, принципова людина зі стійкою громадянською позицією — Георгій Корнійович народився на запорізькій землі та частину свого професійного шляху пов’язав із Запорізьким краєм, залишивши по собі теплі спогади у колег та земляків.

Щиро співчуваємо близьким Георгія Корнійовича та розділяємо біль втрати рідної людини.

Нехай світла пам’ять про Георгія Корнійовича Крючкова назавжди залишиться в серцях людей, які мали за честь жити та працювати поряд із ним.

Запорізька обласна рада

Запорізька обласна державна  адміністрація