«Полеглі воїни віддали багато років військовій службі українському десанту, показали себе високопрофесійними військовими і справжніми фахівцями повітрянодесантної підготовки, які знали, вміли, вчили, вели за собою людей та здобули міцний авторитет у військовому колективі», — про це кажуть у 79-й окремій десантно-штурмовій бригаді Миколаєва.

На церемонію прощання з полеглими десантниками прибули родичі загиблих, бойові побратими, ветерани частини, товариші по службі та колеги з інших військових частин, представники обласної та міської влади, городяни та громадськість. Вшанувати полеглих прибув командувач Десантно-штурмових військ ЗСУ бригадний генерал Максим Миргородський.

«Хто буде командиром другого батальйону, тоді питань не виникло, — каже про минуле колишній командир військової частини Валерій Курач. — Руслан Прусов виїжджав до Донецького аеропорту, супроводжував конвої, працював з людьми другого батальйону, і було прийнято рішення призначити його командиром батальйону. Спокійно виконували свої обов’язки. Коли виникло питання, хто буде заступником командира бригади з повітрянодесантної підготовки, питань не було. Був призначений Руслан. Бригада виконувала всі поставлені завдання з повітрянодесантної підготовки тільки на відмінно».

Товариським та веселим був Вадим Вікторович. Так про нього згадують. Полеглих воїнів-десантників з усіма військовими почестями згідно з військовим ритуалом поховання під звуки гімну та залп салютної групи було поховано на міському кладовищі Миколаєва в почесному секторі.

Світла пам’ять загиблим захисникам України!

Миколаїв.

Фото з відкритих джерел.