Зокрема, у напрямку Мар’їнки окупанти вели вогонь із мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів, у районі Новоолександрівки — з мінометів калібру 120 мм, у бік н. п. Муратового  — з артилерії калібру 152 мм, біля Попасної — з мінометів калібру 82 мм і ручних протитанкових гранатометів. Наші позиції біля Новозванівки двічі потрапили під обстріл з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

«Унаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я — задовільний», — повідомили в штабі. І додали, що вчора, станом на 7.00, російські окупанти в напрямку Невельського відкривали вогонь із мінометів калібру 120 мм.

За повідомленням департаменту комунікацій Нацполіції Донецької області, у ніч на середу, вдруге за цей тиждень, російські війська обстріляли село Невельське в Покровському районі Донецької області. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції Авдіївки. Пошкоджено сім будинків, два з яких зруйновані. Жертв серед населення немає.

Водночас, по даним ГУР Міноборони України, командування ЗС РФ продовжує нарощувати бойову та мобілізаційну готовність з’єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК оперативного угруповання російських окупаційних військ. З 15 листопада на тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях окупанти почали проведення чергового збору військовозобов’язаних запасу. З призваними на збори організовано проведення занять з бойової підготовки та тренувань з бойової готовності. Зазначається, що проведення зборів контролюється комісією штабу 8 загальновійськової армії Південного військового округу ЗС РФ.

А безпілотники далекого радіусу дії Місії ОБСЄ зафіксували на Донбасі вороже озброєння, розміщене по лініях відведення, але поза виділеними місцями зберігання. Так, СММ ОБСЄ зафіксувала по лініях відведення, але поза виділеними місцями зберігання озброєння 30 танків і 1 гаубицю на полігоні поблизу н. п. Покровка (непідконтрольний уряду, 36 км на схід від Донецька). Про це йдеться у звіті ОБСЄ.