Наставник «гірників» Роберто Де Дзербі прокоментував чутки про можливий перехід до його команди 21-річного форварда аргентинського клубу «Рівер Плейт» Гуліана Альвареса.

За словами фахівця, донецький клуб ще перед стартом нинішнього сезону розглядав можливість придбати нападника, але відмовився.

«Ми вже в липні думали про Альвареса, але не взяли його, бо зробили інші висновки. Тепер намагаємося закінчити якнайкраще першу частину сезону, грати у футбол добре і навіть краще. Хочемо виграти шість матчів, а потім подивимося, що робити в січні на трансферному ринку.

Іноді за бажанням покращити команду є ризик зробити гірше. Ми повинні хірургічно вибрати найкраще рішення для клубу», — заявив Де Дзербі.

Нинішнього сезону Альварес зіграв 16 матчів у чемпіонаті Аргентини, в яких забив 15 м’ячів, будучи найкращим голеадором ліги, і віддав п’ять результативних передач.

Варто зазначити, що форварда «Рівер Плейта» мають намір підписати низка елітних клубів, зокрема «Ювентус», «Мілан» та мадридський «Реал».

Чинний контракт Альвареса з «Рівер Плейтом» закінчується у грудні 2022 року. Transfermarkt оцінює вартість футболіста у 20 мільйонів євро.