Черговий День передплатника (на знімку) відбувся на дніпропетровському Головпоштамті. Сотні містян скористалися можливістю передплатити видання регіону та країни, поставити запитання журналістам і підказати їм нові теми.
Чимало відвідувачів виявили цікавість до стенда нашої газети. У бесіді з журналістом «Голосу України» люди ставили найрізноманітніші запитання. Когось непокоїла ситуація на Євромайданах, інші запитували про те, що відбувається в економіці. Цікавилися, як можна донести до редакції свої проблеми й домогтися їх розв’язання.
«Дуже давно й із задоволенням читаю «Голос України», — розповів ветеран праці Ігор Кравченко. — Подобається, що газета подає будь-які події з усіх точок зору, враховуючи думки кожної зі сторін. Така об’єктивність сьогодні дорогого коштує. Велике спасибі за реакцію на звернення читачів, відстоювання їх законних інтересів».
«Чесно кажучи, вважала, що це видання висвітлює тільки роботу Верховної Ради, — ділиться враження третьокурсниця Алина Клімова. — Сьогодні була приємно здивована тим, як багато уваги на сторінках видання приділено життю молоді, проблемам освіти. Та й просто цікавих статей чимало. Обов’язково порекомендую знайомим».
Містяни взяли участь у доброчинній акції «Подаруй дитині радість читання!» від «Укрпошти» і оформили передплату для дитячих соціальних закладів міста й області. Кульмінацією свята став розіграш серед усіх передплатників суперпризу від Дніпропетровської дирекції «Укрпошти» — повної колекції поштових марок 2013 року випуску. «Голос України» вручив свої подарунки.
Дніпропетровська область.
Фото автора.