На виклик виїхали місцеві й столичні команди пожежників, які щосили намагалися не дати вогню дістатися двох багатоповерхових і кількох приватних будинків, що знаходяться поруч.

Під час гасіння в самому торговельному центрі сталися кілька вибухів і сильне задимлення. Пізніше було встановлено, що це не терористичний акт, а вогонь дістався відділу, де торгували піротехнічними засобами. Феєрверк був ще той, бо одночасно вибухнув увесь новорічний запас небезпечного товару. Через це до вогню додалися густі клуби диму, в якому отруєння дістали кілька пожежників. Двох навіть довелося «швидкою допомогою» везти до лікарні й під'єднувати до кисневих подушок. Заступник мера Белграда Горан Весич повідомив, що зараз їхньому здоров'ю нічого не загрожує.

Завдяки сміливості вогнеборців пожежу вдалося відносно швидко локалізувати. В середу в торговельному центрі почали розбирати завали. Слідчі й пожежні інспектори з'ясовують причини виникнення вогню. Однієї з версій є неправильне зберігання піротехнічних засобів чи необережне поводження з ними.