Генеральний менеджер американської команди «Education First» Джонатан Вотерс прокоментував підписання контракту з українським велогонщиком Марком Падуном, який залишив свою попередню команду «Bahrain Victorious»:

«Уперше я звернув увагу на Падуна під час Критеріума Дофіне — дві його перемоги були абсолютно домінуючими. Наш головний спортивний вчений Петер Шеп моделює кожен етап наперед. Після двох перемог Марка він зателефонував мені та сказав: «Господи, цей хлопець зруйнував усі мої математичні моделі. Вони більше не працюють — він так швидко їхав угору».

Я почав стежити за ним і зрозумів, що це дуже цікавий гонщик. Він блискуче виступав на молодіжному рівні. Але він був нестабільний і не міг утримувати форму цілий рік. Мав контракт на 2022 рік, тому я не думав над його підписанням. Але Марк мав не найкращі відносини з керівництвом і гонщиками «Bahrain Victorious», тому з’явилася можливість його підписати.

У мене була можливість покопатися у цифрах, його фізичних даних, і це мене вразило. У Падуна — найвищий чистий показник VO2 max (показник максимального споживання кисню), який я бачив за 30 років у велоспорті. Його нестабільність у «Bahrain Victorious» пов’язана з неправильним харчуванням — у нього постійно стрибала вага. Але тепер у нього з’явився персональний нутриціолог».