Поліське село Рокитне — тезка і сусід селища Рокитне — центру Рокитнівської ТГ Рівненщини. Тут живе чимало читачів «Голосу України», які час від часу діляться якоюсь цікавою інформацією. Ось і цього разу наша постійна читачка, пенсіонерка Секлета Близнюк розповіла, що на вулиці Куток у їхньому селі мешкають три довгожителі:

— Це мої сусідки, які все життя пропрацювали у місцевому колгоспі. Ганна Ковальчук чесно трудилася в городній ланці, їй зараз 98 років. На різних роботах працювала ще одна сусідка Ганна Гончар, якій нині 90. На Миколая виповнився 91 рік Миколі Близнюку, який усе життя працював водієм у селищі Рокитне. У кожного з них своя доля, в якій були сумні та радісні сторінки. Вона й загартувала їх. Тож хочу побажати їм здоров’я і многая літ.

Сама Секлета Миколаївна теж у поважному віці, разом із чоловіком виховали трьох дітей, а тепер тішаться онуками й правнуками. Жінка старається бачити у людях тільки хороше, тому із сусідами-довгожителями у неї склалися гарні стосунки. А ще Секлета Миколаївна, попри вікові проблеми із зором, любить читати «Голос України».

Рівне.