Ліда, яку знають як Мишку, з початком війни на сході шила разом з мамою килимки для захисників на передовій. Зараз дівчинка шиє іграшки та виготовляє прикраси, які дарує та продає через соцмережі, а зароблені гроші віддає на добрі справи. І добрих справ на рахунку Мишки чимало! Адже Ліда — гарна майстриня та неймовірно щира дівчинка.

До Дня Святого Миколая вона на зібрані від продажу своїх виробів кошти придбала підгузки, які передала до КНП «Миколаївська обласна клінічна дитяча лікарня» діточкам, від яких відмовилися батьки.
«Святий Миколай діє руками людей. Ми довго з ним радилися, кому саме принести подарунки, і вирішили, що є такі дітки, які не можуть усвідомлювати подарунків, але відчують сухість та комфорт. Це дітки, від яких відмовилися батьки. Сьогодні їх у лікарні п’ятеро. Усі маленькі-маленькі. І доглянуті, і красиві такі. Але серед них двоє з малою вагою, найменший — лише 1000 грамів. Я хочу, щоб не було дітей, від яких відмовилися», — написала Лідія Мишка (Немлій) на своїй сторінці у Фейсбуці.

Дівчинка подякувала всім дорослим, які підказали їй, що є таке відділення; всім, хто допоміг у виборі та купівлі підгузків; тим, хто купив іграшки від Лідії Мишки.

«Ці подарунки я змогла придбати завдяки тому, що ви купили мої іграшки. Я хочу, щоб ці дітки потрапили в сім’ї, які їх насправді любитимуть», — написала Мишка у Фейсбуці.

Миколаїв.

Фото з відкритих джерел.