Жодна з наших команд не зуміла вийти на зимово-весняну стадію турніру, дві — не потрапили до групового раунду, дві — не змогли жодного разу перемогти на груповому етапі.

Либонь, єдина радість — сума призових, зароблених нашими командами від УЄФА, що становить понад 74 мільйони євро. І це — без врахування маркетингових виплат. Щоправда, левова частка з них припала на «Шахтар» та «Динамо».

Нагадаємо, що «гірники» в Лізі чемпіонів двічі зіграли внічию та програли чотири матчі. У «Динамо» — нічия та п’ять поразок. Дві перемоги, нічия та три поразки на груповому етапі Ліги конференцій у «Зорі», «Колос» — двічі зіграв внічию в кваліфікації Ліги Конференцій, у «Ворскли» — нічия та поразка у попередньому раунді турніру.

У результаті за виступи в Європі «Шахтар» заробив 36 мільйонів 829 тисяч євро. З цієї суми 15,64 мільйона — бонус за вихід до групового раунду турніру, 1,86 мільйона — призові за дві нічиї, 19,329 мільйона — виплати за десятирічний клубний коефіцієнт.

«Динамо» має в активі 31 мільйон 351 тисячу євро. 930 тисяч — за єдину нічию у групі, 15,64 мільйона — за вихід до групового раунду, 14,781 мільйона — виплати за клубний коефіцієнт.
5,101 мільйона «Зорі» діляться у такий спосіб. 223,314 тисячі — за виліт з Ліги Європи, 3 мільйони — за потрапляння до групи Ліги Конференцій, 1,166 мільйона — за дві перемоги та нічиї на груповому етапі, 712 тисяч — за десятирічний коефіцієнт.

«Колос» отримав 650 000 євро, «Ворскла» — 450 000. Різниця у виплатах зумовлена різними етапами, на яких залишили Лігу Конференцій команди. Обидва клуби не змогли пройти своїх перших суперників, але «Ворскла» не впоралася з КуПС на другому етапі кваліфікації, «Колос» — із карагандинським «Шахтарем» на третьому.