Подружжя стало господарями нового затишного будинку, де у добрі, любові та злагоді виховуватимуть двох власних дітей і чотирьох прийомних. А незабаром подружжя Клімачових візьме на виховання ще трьох діток, які потребують батьківської любові та уваги.

Простора оселя має все необхідне для повноцінного фізіологічного та інтелектуального розвитку малюків: спальні, місця для навчання й відпочинку, їдальню. Плануванням і дизайном інтер’єру двоповерхового будинку Світлана і Борис займалися власноруч.

На входини до нового дитбудинку сімейного типу, вже другого у Тетерівській громаді, завітали народний депутат України Сергій Кузьміних, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, депутат облради Ігор Ходак та очільниця громади Валентина Ільницька.

Вітаючи щасливу родину, Віталій Бунечко зауважив: «На сьогодні в області понад 700 дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування вже зростають та виховуються у сімейному колі. Це і дитячі будинки сімейного типу, і патронатні сім’ї. Але все ще очікують на батьківську турботу майже 100 діточок. Тож дитбудинки сімейного типу — це гарна альтернатива інтернатним закладам. Зі свого боку, обласна державна адміністрація робить усе необхідне, щоб таких будинків на Житомирщині ставало дедалі більше».

Житомирська область.

Фото з сайту Житомирської ОДА.