На Кіровоградщині в обласній лікарні пацієнти вже проходять життєво необхідні процедури з гемодіалізу в оновленій залі з сучасним медичним обладнанням. 

Для цього ще рік тому було оголошено благодійну акцію «Разом — заради добра», в рамках якої жителі та підприємства області зібрали кошти на ремонт та оновлення діалізної зали обласної лікарні. Одним із перших чи не найбільший внесок — 40 тис. грн. — зробив керівник СТОВ «Степ-Агро» з Новоукраїнського району Володимир Арсірій. Десятки тисяч гривень перерахували з ПСП «Димитрове» та «Зарічне», від колективу Олександрійської ЦРЛ, ТОВ «Вересень плюс» та Асоціації медичних сестер Кіровоградщини. Загалом зібрали кілька сотень тисяч гривень. Відповідну суму коштів виділили й з обласного бюджету.

Генеральним підрядником виступило підприємство «Друкмаш-центр». Під час входин голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко та народний депутат Костянтин Яриніч пообіцяли, що й із закупівлею витратних матеріалів, яка здійснюється за рахунок бюджетних коштів, проблем не буде.

Кіровоград.