«Динамо» (Україна, Київ) — «Лудогорець» (Болгарія, Разград). 4:1. Голи: Гармаш, 16 (п), Вітіньйо, 39, Шапаренко, 47, Шкурін, 74 — Десподов, 78 (п).

Вилучено Шоу («Лудогорець», 15, друга жовта картка).

«Динамо»: 1-й тайм — Бущан, Тимчик, Забарний, Сирота, Дубінчак, Сидорчук, Шепелєв, Гармаш, Караваєв, Вербич, Вітіньйо; 2-й тайм — Бойко, Кендзьора, Боль, Бурда, Вівчаренко, Яцик, Шапаренко, Буяльський, де Пена, Циганков, Шкурін.

Чемпіони України у день прильоту на другий зимовий збір одразу провели перший спаринг. І досить переконливо перемогли чинного чемпіона і лідера першості Болгарії. Все почалося з того, що Шоу порушив правила у своєму карному майданчику на Вербичі та отримав другу жовту картку, а за нею — червону. Та ще й пенальті рефері призначив. Гармаш пробив спокійно і влучно низом.

Надалі все відбувалося під диктовку динамівців, які збільшували перевагу.

Два дні перепочинку вдома після роботи в Іспанії позитивно вплинули на динамівців. Вони діяли зібрано, але легко і завзято.

Асистент тренера Огнєн Вукоєвич сказав після зустрічі:

«Містер хоче, щоб на зборах було багато спарингів. У кожного футболіста буде шанс виявити себе. Сьогоднішня гра дуже сподобалася, хлопці показували те, чого вимагаємо від них. Тож ми перебуваємо на правильному шляху, готуючись до поновлення сезону.

У нас ще майже місяць до першої офіційної зустрічі. Часу достатньо для плідної роботи. Дуже радий, що молоді футболісти — Бражко, Боль, Яцик — виявляють себе, показують найкращі якості. Упевнений, що ці хлопці — майбутнє «Динамо». Звичайно, їм потрібно ще багато працювати, але мені подобається, який вигляд у них на зборах».

Наступний контрольний матч «Динамо» зіграє сьогодні, 2 лютого, із сербським клубом «Чукарічки».