«Динамо» (Україна, Київ) — «Рудар» (Чорногорія, Плєвля). 1:0. Гол: Вітінью, 84.

«Динамо»: 1-й тайм — Бущан, Кендзьора, Бурда, Сирота, Дубінчак, Бражко, Гармаш, де Пена, Антюх, Вербич, Кулач; 2-й тайм — Бойко, Тимчик, Забарний, Боль, Караваєв, Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Циганков, Вітінью, Ванат (Бєсєдін, 75).

Кияни спарингували з командою, яка перебуває на сьомому місці в чемпіонаті Чорногорії. Саме такі суперники зазвичай з усіх сил намагаються завдати динамівцям найбільших клопотів. Так було і цього разу. Чорногорці надто активно і, головне, успішно захищалися протягом більшої частини зустрічі.

Динамівцям лише раз вдалося зламати опір «Рудара». І сталося це вже під кінець зустрічі внаслідок ефектної атаки. Тимчик прострілив із правого флангу, Циганков п’ятою зробив передачу на Буяльського, той перевів паралельно лінії воріт на Вітінью (на знімку), і бразилець у дотик пробив точно в кут.

«Від Вітінью чекають саме такої гри, яку він тепер показує. Думаю, це не межа, йому є куди прагнути, є куди зростати. Ми сподіваємося, що він у кожній грі так само приноситиме користь команді», — сказав асистент тренера Олег Гусєв.

***

«Інгулець» (Україна, Петрове) — «Діла» (Грузія, Горі). 2:0. Голи: Сітало, Головкін.

«Львів» (Україна) — «Чіксереда» (Румунія). 3:1. Голи: Нич, 7, Ременяк, 14, Грисьо, 67 — суперник, 46.

«Львів» — «Шукура» (Грузія, Кобулеті). 1:0. Гол: Довгий, 80.

Фото ФК «Динамо».