Київський районний суд Донецька виніс вирок у резонансній справі про ДТП, яка сталася в травні 2010 року в Ясинуватському районі. Під колеса автомобіля, за кермом якого була мешканка Горлівки — представник фармацевтичної компанії, потрапив 22-річний мешканець села Спартак.

Двох тепер уже колишніх співробітників райвідділу міліції Донецька засуджено до шести років позбавлення волі за ч. 3 ст. 364 КК — зловживання владою чи службовим становищем. Дівчина-водій визнана винною за двома статтями КК і отримала п’ять років позбавлення волі.

Як встановив суд, правоохоронці прибули на місце ДТП, але не надали потерпілому допомогу, не викликали ДАІ та «швидку». Натомість важко травмованого пішохода перемістили до салону авто, вивезли за межі міста і кинули на узбіччі. Від отриманих ушкоджень хлопець помер.

Цю справу районна Феміда розглянула вдруге: у жовтні 2011 року міліціонерів було засуджено до семи років позбавлення волі, однак Апеляційний суд Донецької області повернув справу на дорозслідування. У міській прокуратурі вивчають рішення суду на предмет оскарження в суді вищої інстанції.