«Незважаючи на військову агресію Росії, посівна кампанія має відбутися. Ми повинні зробити все від нас залежне, а світ має нам в цьому допомогти!» - народні депутати України - члени Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики України вкотре закликають світову спільноту закрити небо над Україною або допомогти нам це зробити самим.

24 лютого 2022 року Росія розпочала цинічну криваву війну на нашій благодатній родючій землі. Щодня українці потерпають від ракет, бомб та куль ворога, руйнується інфраструктура.

Сьогодні всі ресурси держави, бізнесу, громадськості спрямовані на боротьбу з російським агресором, та уникнення гуманітарних катастроф, а економіка України як ніколи залежить від успішної роботи агропромислового комплексу.

В умовах війни українська посівна опинилася під загрозою, українські аграрії зіткнулися не лише з проблемами безпеки, а й відсутністю палива, добрив, проблемами логістики. Крім того, щоденні авіаудари ворога по різним куточкам України свідчать про його підступність і бажанні тримати весь український народ в жаху.

Але попри військові дії нам потрібно прогодувати країну. Країну, яка стабільно входила до п’ятірки провідних світових експортерів зернових та зернобобових і своїм хлібом годувала весь світ!

Тепер через військову агресію Російської Федерацію в Україні всьому світу загрожує продовольча криза.

Ми сильні як ніколи на своїй землі! Ми вдячні світу за підтримку, але ми вкотре закликаємо наших партнерів закрити небо над Україною! Ми повинні зупинити російського агресора разом!

Інформаційне управління