На знімку: Рубіжне у вогні - зруйновано інтернат для дітей, міську лікарню та три школи.

І ще одна доба рашистського насильства над мирними українськими містами спричинила нові втрати.

У Рубіжному російські окупанти зруйнували інтернат для дітей з вадами зору, міську лікарню та три школи. Загинули чотири людини. 

«Сєвєродонецьк ледь дихає, - поінформував очільник Луганщини Сергій Гайдай. - ЗСУ проводять реанімацію, і серце обласного центру продовжує битися в ритмі України. Ніколи оркам не взяти Сєвєродонецьк! Вистоїмо! Витримаємо!».

Стабільно важкою залишається й ситуація на інших ділянках лінії фронту, де обстріли не вщухають. Під ворожим вогнем – Лисичанськ, Кремінна, Попасна, Гірське.

В область продовжує надходити гуманітарна допомога, і чергову її партію було передано мешканцям прифронтового міста Гірське.

Впродовж доби спільними зусиллями патрульної поліції, керівників громад, БФ «Восток-СОС» із міст Луганської області евакуювали 1700 людей, і відправка цивільних мешканців до більш безпечних районів триває. 

«Сьогодні, 15 березня, очікується черговий евакуаційний поїзд для жителів Луганщини, - наголосив Сергій Гайдай. - Орієнтовний час відправлення - 14:00 із Новозолотарівки. Далі - пересадка на поїзди у Донецькій області. Слідкуйте за можливими змінами».

Фото з Фейсбук-сторінки Сергія Гайдая.