Івано-Франківський технікум ресторанного сервісу та туризму Національного університету харчових технологій приймав учасників міжнародного конкурсу Карпатської кулінарної спадщини. Представники 14 команд, вихованці спеціалізованих навчальних закладів Івано-Франківської, Закарпатської областей, Угорщини, Румунії та Словаччини змагалися в трьох номінаціях: «Кулінарне мистецтво», «Менеджмент традиційного ресторану», «Гастрономічний тур». Команда-господар здобула перемогу відразу у двох номінаціях: «Кулінарне мистецтво» та «Гастрономічний тур». Конкурс відбувався в рамках проекту «Карпатська мережа кулінарної спадщини», що виконується Туристичною асоціацією Івано-Франківщини в партнерстві з ОДА, виконкомом Івано-Франківської міської ради, Асоціацією «Еколоджік» (Румунія), Торгово-промисловою палатою повіту Сату-Маре (Румунія), Асоціацією Шамос-Базар (Угорщина) та Кошицькою регіональною філією Словацької торгово-промислової палати та промисловості (Словаччина) за співфінансування ЄС.